Skift fontstørrelse Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)Printervenlig version

Statistik på fjernvarmeområdet

Varmeprisstatistik

Energitilsynet offentliggør tre gange årligt en statistik over fjernvarmepriser. Prisstatistikken indeholder priser for hver enkelt af de ca. 430 varmeforsyninger, der indberetter til Energitilsynet og leverer fjernvarme til husstande. De tre prisstatistikker udgives løbende henover året:

• Prisstatistik med priser opgjort pr. marts.
• Prisstatistik med priser opgjort pr. august.
• Udvidet prisstatistik med priser opgjort pr. december.

Statistikken med priser opgjort pr. december måned er en såkaldt udvidet prisstatistik, der udover aktuelle priser opgør prisændringerne siden december 2012 for hver fjernvarmeforsyning. Den udvidede prisstatistik pr. december udsendes i januar måned året efter. 

Energitilsynets varmeprisstatistik kan findes her

Fjernvarmestatistik

Energitilsynets fjernvarmestatistik har til formål at belyse centrale forhold og tendenser i fjernvarmesektoren gennem en række udvalgte figurer og tabeller.

Fjernvarmestatistikken er hovedsageligt baseret på de anmeldelser, som fjernvarmeselskaberne løbende indberetter til Energitilsynet, suppleret med variable konstrueret af Sekretariatet for Energitilsynet (SET) og data fra eksterne kilder så som Danmarks statistik.

Fjernvarmestatistikken kan findes her

 

 

Se hvem der er billigst på el, gas og varme
ENAO